Jag skulle skänka inspiration och glädje hur det skulle kännas får leva det livet jag drömde om att vara fri att utforma mina vardagar på det sätt som jag vill ha det. Jag vill leva i min framtid det blev som en vision för mig i mitt liv. Det är nämligen viktigt att de utvecklar en förståelse för människors komplexitet du måste känna dig stark. Min längta är att får leva och hoppas mina konst blir ser värda min del är det underbar att får visa mitt mål i livet och berätta vad som jag ha vart med om som barndom mitt handikapp som hjärtfel är inte roligt att ha men ändå vet jag vad mitt mål är att alla människor acceptera mig som jag är och jag kan leva ett normalt liv göra saker som ingen annan kan. Jag försöker göra klart med min körkort som jag ha hållit på många år sen men ha alltid kommit nåt mellan fått flytta ifrån staden där jag inte vill bor på. Nä men det man gör liter misstag och gå vidare och så blir det bara fel för mig jag är känslorssam för snäll gå på del saker förr jag var yngre idag ha jag lärt mig att slå i bordet säga ifrån denna misstag jag ha gjort för länger sen är inte roligt att skriva om och det är privat vill leva här och nu utan man tänker bakom tiden man ha vart med om. Jag vill ge alla min kärlek och glädje hjälpa andra som stötta mig och så vidare. En dag ska vi ha ett hus där vi kan trivsars bor i. Min sambo ha vart med hel del med och alla säger att vi passa ihop. Vi gör roligt ihop ser på cruising där är stora bilar finns. Jag som tycker om att ser stora bilar med min sambo vi ska ut till del träffar nu i april maj juni juli så vidare vi älskar att går på det. Min sambo håller på med bilar och jag älskar att tittar på när dom grejar med bilar. Jag är liter annorlunda person och udda vi ha så många vänner som håller på detta livet med bilar. Jag bry inte om min svaghet och småsaker men jag ha ångest som kommer och gå men ha ingen att pratar med då skriver jag av mig här på bloggen när jag får det. Idag ha jag inte ångest men berätta gärna det när jag får det. Jag vill att alla människor acceptera mig som jag är. Ni som läser detta skriv nåt på kommentar och vet hur det är att ha ångest och mår så där bra. Ni vet vad det innebär ert liv när man ha en svår uppväxt inte får den kärlek av ena föräldrar som min mor. Men den jag fick mest av det är min morfar och mormor pappa. Dom var bäst av mitt hjärtat. kram