Visa liter vad jag gör måla konst och gjort armband och tycker om att pyssla med saker. Vad gör ni för hobby som ni är intressera av. Del håller på med smink mode möbler naglar andlighet mycket mer ja allt för man kan leva på. Jag ha nyss gått upp hade så ont i magen mår så där men det gå nog över. Det är mörkt ute jag längtar till vår värmer nu är det sportlov för del barn och ungdomar del kanske åker till fjällen och åker skidor men det gjorde vi som barn ungdomar. Jag ha stått skidor en gång hela mitt liv och var ingen som lärde mig att åka skidor min föräldrar gjorde aldrig sånt där som lärde mig nåt för dom hade aldrig gjort det själva vet ej om mamma gjorde det som barn tror nog det för dom gjorde allt. De hade bondgård min mormor och morfar förr i tiden. De hade hästar ko höns grisar hundar katter. Jag var 5 år när de sålde  djuren från gården ute i skogen. Jo dom ha gården kvar men är min släkt som tar hand om det nu. Jag ha minnen kvar från förr i tiden. man var liten barn. Det spöka där och det vet jag för länger sen jag var där så såg jag nån som gick förbi sängen hörde nåt man var på besök förr. Då är det tisdag och ny dag jag kommer slappa tar det lugnt jag är inte bra tror blir sjuk vi får ser. Haft ont i magen i natt så där men ha kunnat sova alla fall. Jag ska göra mer frukost sen ha en bra dag alla